måndag 12 augusti 2013

"Nä jag ska åka till Furuvik".

Då var Furuvik gjord och därmed sommarens sista planerande aktivitet. Vi hade en fin dag bland kameler, apor, kängrus och karuseller. Svärmor lejde Johan till att vinna två stora basketbollar men Johan vann ingen. Jag köpte mig två egna bollar och kastade iväg. Jag vann två stora basketbollar till killarna på första försöket. Det kändes bra att jag satt båda mina och visade karlarna i sällskapet vart skåpet ska stå. Elias stod bredvid mig när jag kastade och blev överlycklig. När jag satte den andra så sa han "Yes, bra Sandra, high five!" så slängde han upp näven i luften. Det var en lycklig kille som fick ta emot en alldeles för stor basketboll.

Utöver världens skur av spöregn så blev dagen över förväntad. När vi var klara med djuren och nöjesfältet så begav vi oss till Wild Kidz äventyret och gick på poängjakt hos björnarna och lejonen.

Just ja! Arvid bjöd på dagens skönaste citat. Vi stannade för en toalettpaus när vi åkte ner och jag satt en stund med honom när de andra var på toaletten. Han var spänd på dagen och jag frågade honom om vi skulle åka karusell tillsammans idag. Till svar fick jag "Nä, jag ska åka till Furuvik". Helt underbart. 

Jag säger inget mer utan bjuder istället på en bildbomb av minnen som vi fick tillsammans.  


















3 kommentarer:

  1. Skön bild på den klättrande apan!

    SvaraRadera
  2. Vad fint. Såg ni aporna någonting? Har för mig att en av sveriges kändaste apor bor där, Santino eller nåt sånt. Fin blogg du har!

    SvaraRadera