lördag 18 maj 2013

Vote for a friend!

 Min fina vän Linnéa har under en månads tid kämpat med att kommit i bättre form. Hon har gjort en helt fantastisk resa och har uppnått stora resultat. Hon har kommit i form via en tävling som heter "fitnessfighten" som är en effektiv tävling som hjälper dig komma igång snabbt för att nå resultat, samt att du kan få en stor bonus utöver att du kommer iform. Du kan nämligen vinna pengar på din viktnedgång. Linnéa har gått vidare från att varit en av 25 till att bli en av 10 finalister. För att vinna hela fighten så behöver man ha röster. Röster, röster och åter röster. Jag brukar vara emot diverse korrupta röstkampanjer som exempelvis när det brukar vara lucia då familjer driver på hårt för att just deras dotter eller syster ska bli just lucia. 

Trots det så går jag nu emot min egen åsikt och säger till er alla att rösta HÄR på Linnéa Persson som är nummer fem, där ni även kan se mer om hennes resultat. Ni röstar enkelt, fyller i er e-post och klickar i "Linnéa Persson". Självklart får ni rösta på vem ni vill men anledningen till att jag driver detta om Linnéa är för att hon har kämpat hårt och hon är väl värd vinsten! Hon har inte fuskat någonting och följt sig exemplarisk genom denna fight. Hjälp mig att hjälpa henne att slutföra hennes resa! 

Här kommer ett utdrag från worldofshapes hemsida som är de som arrangerar fitnessfighten;


"Om du följer vårt unika 30-dagars kost- och träningsprogram kommer du bland annat att få följande resultat:
- Minska i vikt och fettprocent
- Förändring av din kroppsform
- Minskad stress
- Ökad förbränning och välmående
- Bättre och jämnare humör
- Förbättrat lymfsystem


Du tränar 1 timma per dag (styrketräning och kondition) varje dag i 30 dagar där du följer ett noga sammansatt kost- och träningsprogram som är anpassat för dig. Alla övningar
kan du göra hemma eller på gymmet. I Fitnessfighten tävlar du om 2 500 Euro, ca 21 000 kr*.
Dessutom lottar vi ut en träningsresa för två till Portugal till ett värde av 22 000 kr.
Är du tävlingsinriktad och gillar utmaningar - då skall du välja Fitnessfighten!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar